Hulp nodig: test werking vloerkoeling

De temperatuur buiten loopt langzaam weer op, de eerste zomerse dagen van het jaar zijn een feit. Om de temperatuur binnen aangenaam te houden zijn alle lofts voorzien van vloerkoeling. Maar helaas werkt dat systeem nog niet vlekkeloos.

Net als vorig jaar vraagt de PSE werkgroep daarom jullie hulp. We willen inventariseren of de vloerkoeling technisch overal goed werkt. We hebben een kort stappenplan gemaakt waarmee iedereen in zijn/haar loft eenvoudig kan controleren of de koeling werkt.

Als voldoende mensen meehelpen, en de resultaten aan ons terugkoppelen, kunnen we bepalen of de koeling in beide gebouwen en op alle verdiepingen goed werkt.

Als de vloerkoeling in bepaalde delen van de gebouwen niet (goed) werkt, zal de PSE Werkgroep met PSE in gesprek gaan om te kijken of er gedeeltelijke teruggave van het vastrecht voor koeling mogelijk is.

We zijn erg geholpen met jullie medewerking! De uitkomsten van deze test worden uiteraard met alle bewoners gedeeld.