Update na PO Trudo (juli 2015)

Na ons laatste periodiek overleg met Trudo zijn er weer enkele updates. Laat het ons vooral weten als je vragen of opmerkingen hebt!

11667259_1460372657596598_5391917803884118838_nDiefstal schoonmaakspullen

Er worden spullen gestolen van de schoonmaakdienst. Zo is er in afgelopen weken een complete stofzuiger gestolen, die op verdieping 5 van Gerard stond. De stofzuiger is blauw van het merk Numatic. De bewonersvereniging vindt dit volstrekt onacceptabel. Breng deze aub terug! Als iemand deze stofzuiger tegenkomt, meldt dit aub. Ook worden toiletpapier en schoonmaakartikelen gestolen van de schoonmaakkar.

 

 

Boodschappenkluisjes

Na omprogrammering van de tags werken de boodschappenkluisjes bij de entree van Anton en Gerard. Laat ons weten of dit goed werkt.

Harmonicaramen

Bij alle 48 harmonicaramen (Anton-Zuid) wordt een vastzetsysteem geplaatst, dat geruime tijd is getest in een proefopstelling. In aankomende weken worden door de aannemer afspraken ingepland met betreffende bewoners via telefoon of email. Daarnaast hebben we begrepen dat deze oplossing nog niet ingebouwd wordt in de lofts op Anton 6 Noord. Naast de individuele vragen van bewoners zullen wij dit ook bij Trudo aankaarten.

Inspectie Hang- en Sluitwerk

De klachten aan ramen en deuren die bij de inspectie door bewoners zijn aangedragen, worden alsnog opgepakt.

Elektrische zijdeuren

Na de nodige technische aanpassingen zijn er veel problemen met de deuren. De aannemer heeft het onderzocht en een software update uitgevoerd. Er wordt gemonitord of dit voldoende heeft geholpen. Er komen duidelijke instructies over de bediening van de zijdeuren.

Wasmachines

Er is veel moeite gedaan om speciale wasmachines voor allergische personen in te richten. Tot nu toe heeft zich echter nog niemand gemeld om daar gebruik van te maken. We zijn erg benieuwd wat hiervan de redenen zijn. Graag horen we jullie reacties.

Tarieven wasmachines verlaagd

De tarieven voor wassen zijn onverwacht omlaag bijgesteld. Dit is niet gecommuniceerd met Trudo of de bewonersvereniging. We zoeken uit hoe dit zit.

Ramen wassen

De glasbewassingsbak is een drama. Trudo wil ervan af en een compleet nieuwe bak. Vanwege alle problemen in de afgelopen jaren, zijn de kosten voor ramen wassen in de afgelopen periode uit de servicekosten geschrapt.

Servicekosten

De afrekening van de servicekosten is weer te laat. Trudo wijdt dit aan het externe bedrijf die deze afrekening moet opstellen. Er is ons beloofd dat de afrekening nu spoedig zal komen. De bewonersvereniging zal samen met Trudo de afrekening analyseren om te kijken waar we eventueel kunnen besparen.

Overlast spullen in de gangen

Fietsen en andere spullen op de gangen worden gelabeld en indien nodig verwijderd op kosten van de eigenaar.

Barbecues

Helaas zijn er diverse brandschades op de daken geconstateerd. Op het dak mogen geen kolenbarbecues worden gebruikt. Barbecues en andere achtergelaten spullen worden verwijderd op kosten van de eigenaar.