Update na PO Trudo (januari 2016)

Afgelopen week hebben we het eerste periodiek overleg met Trudo in 2016 gehad. Er zijn weer enkele updates. Laat het ons vooral weten als je vragen of opmerkingen hebt!

 

Daktuin na oud & nieuw

Na de oud & nieuw festiviteiten is er op de daktuinen veel afval blijven liggen. Dankzij een aantal bewoners die vrijwillig de schoonmaak op zich hebben genomen was alles vrij snel weer in orde, waarvoor dank! Maar uiteraard is het de bedoeling dat iedereen die de daktuin gebruikt zijn/haar eigen afval opruimt.

 

Fietsen onderdoorgang Anton

Onder de onderdoorgang bij Anton komen zogenaamde ‘nietjes’. Dit zijn dezelfde fietsenbeugels als aan de straatkant op de Torenallee. Brommers kunnen daar dan ook staan. Deze mogen vanwegen brandgevaar niet in de gebouwen.

Motoren horen weer niet thuis aan de fietsenbeugels, voor de motorbezitters is er in het Veemgebouw een abonnement voor € 25,- per maand beschikbaar bij Trudo.

 

Verlichting Gerard

Er is op een aantal punten in gebouw Gerard weinig of soms teveel verlichting. In de afgelopen maanden is daar al behoorlijk wat feedback over geweest vanuit de bewoners. De huismeester van Gerard (Jeroen Visser) maakt nu een lichtplan, wat vervolgens door Trudo wordt uitgevoerd.

 

Nieuwe luchtfilters geplaats bij Wynwood

Het filtersysteem van Wynwood is vervangen. Voor de mensen die daar direct last van hadden; houdt even in de gaten hoe het de komende tijd gaat met de geuroverlast. Mocht je toch last blijven houden, meldt het dan even via info@loftbewoner-s.nl.

 

Open eindje afrekening servicekosten

We zitten helaas nog steeds met een aantal openstaande vragen, met name rondom de verwarming van de openbare ruimten. De druk op Trudo is weer opgevoerd, want we willen echt bevredigende antwoorden op de kosten die gemaakt zijn voor verwarming in de openbare ruimten.

 

Droge lucht in de lofts

Van een aantal bewoners zijn meldingen binnengekomen van zeer droge lucht in sommige lofts. We hebben dit probleem met Trudo besproken. Helaas blijkt dat er technisch niets aan de droge lucht in sommige lofts gedaan kan worden. Het ventilatiesysteem in Anton & Gerard regelt geen luchtvochtigheid.

Voor de mensen die hier last van hebben zijn er wel zelf maatregelen te nemen om meer vocht in de ruimte te krijgen. Vaker even het raam openzetten, planten neerzetten, waterbakjes ophangen aan radiatoren, de was laten drogen etc.

 

Balkondeuren goed sluiten

De deuren van de balkons in Anton en Gerard hebben geen dranger. Zorg ervoor dat je deze handmatig sluit. Het komt regelmatig voor dat de deur openstaat.