Uitnodiging Info & Drinks op 21 juli 2016

Beste buren,

Namens de bewonersvereniging willen we jullie heel graag uitnodigen! We organiseren op donderdag 21 juli om 20:00 een gezellige bewonersbijeenkomst in het Glaspaviljoen (achter Anton). Onder het genot van een drankje is dit een mooie kans om met alle bewoners terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het komende jaar!

Eén belangrijk agendapunt voor deze bijeenkomst willen we specifiek vast noemen. Naar aanleiding van de recente enquête over het doel van de bewonersvereniging willen we met jullie graag spreken over een iets andere vorm voor de vereniging. Als bestuur willen we graag onze visie hierop presenteren.

Daarnaast doen we bij deze ook meteen een oproep: we zijn op zoek naar bestuursleden! Wil jij als vrijwilliger meehelpen om de A&G community te bevorderen en de belangen van de bewoners te behartigen? Meld je aan als kandidaat! Dit kun je doen door vóór 10 juli een mail te sturen naar info@loftbewoner-s.nl, met je contactgegevens en een korte introductie.

We hopen jullie allemaal te zien op 21 juli!

Met vriendelijke groet,

Het volledige bestuur van Loftbewoner-S
Tim, Ineke, Wouter, Jonne, Margo, Pieter