Nieuwsbrief 2023-02

Beste buren, Wat is er al heerlijk gegluurd, gesnuffeld, bekeken en begluurd afgelopen maand! De reacties zijn enthousiast, de drank is op, dat is een goed teken! Er staan weer twee rondes klaar, voor de overige verdiepingen:

– donderdag 2 maart 19.00-21.00u Anton verdiepingen 1,2 en 3

– zaterdag 18 maart 15.00-17.00u Gerard verdiepingen 1,2 en 3

Wanneer de eerste verdieping van Anton aan de beurt is, zullen ook de lozjeerkamers open zijn om te begluren. Deze zijn te boeken om je gasten een heerlijke overnachting aan te kunnen bieden. Ben je hier nog niet bekend mee, maar wel nieuwsgierig? Kom dan vooral eens kijken op je gluurrondje door Anton! 

Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

– dinsdag 14 februari

– dinsdag 28 februari 

G E Z O C H T ! Onze master of coin, penningmeester, chef financiën, Bjorn gaat binnenkort verhuizen. Daarom zijn wij voor de bewonersvereniging op zoek naar een nieuwe penningmeester. Je maakt dan onderdeel uit van ons gezellige bestuur, wat al helemaal niet vervelend is om te doen, en je draagt dan je steentje bij aan onze community. Lijkt dat jou wel wat of heb je hier vragen over? Stuur gerust een mailtje met al je vragen naar het bekende adres: info @ loftbewoner-s.nl. Je bent altijd welkom om vrijblijvend een vergadering bij te wonen (wees gewaarschuwd: we lokken je met drank…), en om zo te bekijken of het iets voor je is.   

Tomme nog, ruimte over in de nieuwsbrief! De eerste mop in de nieuwsbrief (om je met een glimlach de lift uit te laten lopen): Een man belt zijn baas om te vertellen dat hij bij de dokter geweest is en helaas niet kan komen werken. Zijn baas vraagt wat eraan scheelt. Een lui oog, was het oordeel van de dokter. ‘Met een lui oog kun je toch gewoon komen werken?’ zegt de baas van de man. ‘Normaal wel’, zegt de man, ’maar ik heb uitzaaiingen in mijn hele lichaam’.