Nieuwsbrief 2022-11

Hoera!
Onze mooie lozjeerkamers krijgen een opknapbeurt.Zoals op de ALV al aangekondigd, is er een groepje vrijwilligers gevormd, die samen de kamers een revisie geven.

Stap 1 is onlangs gezet: in alle kamers zijn de muren en deuren gepoetst, de randen van de ramen, de vensterbanken, en de filters in dee badkamers zijn schoongemaakt. De bovenkant van de Qbi is gestofzuigd, kortom: de kamers zijn weer schoner dan onze eigen lofts…
Veel dank aan de inzet van Pieter, Pieter, Afran, Lucia en Lotte!

Binnenkort wordt versleten meubilair vervangen, en in fase 3, na de DDW schilderen we waar nodig de vloeren.Dan kunnen de kamers hopelijk weer lang mee!Verder hebben we weinig nieuws te melden, behalve dat door de aanstaande verhuizing van Pieter en Renee ons bestuur bijna gehalveerd wordt.

Wil jij iets betekenen voor het bestuur, en daarmee je buren een plezier doen? Meld je dan op onderstaand welbekend e-mailadres, heel graag!

Ook input voor deze nieuwsbrieven is zeer welkom, bij gebrek aan verdere input hier een foto van mijn katten. Dag!

Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

– dinsdag 27 september

– dinsdag 11 oktober