Nieuwsbrief 2023-05

Beste buren,

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie het al kunnen lezen: op 22 juni vindt de ALV (algemene ledenvergadering) plaats.

Dat zegt het al: een vergadering voor alle leden van de bewonersvereniging. Wie zijn dat? Alle bewoners van Anton en Gerard, dus huurders en kopers! 

Je bent automatisch lid als je hier woont, tenzij je expliciet hebt aangegeven dat niet te willen zijn. 

Dus ook jij bent van harte welkom op donderdag 22 juni om 20.00u bij Plug in city. Dat is dat containerdorpje bij de bushalte. 

Waar gaan we het over hebben deze avond?

Allereerst mag je stemmen op de huidige en nieuwe bestuursleden. Laat je stem dus zeker horen!

Op de vorige ALV hebben we het gehad over de optie om de bewonersvereniging samen te laten gaan met die van Haasje Over en de Trudo Toren, daar geven we een update over.

En verder lopen we zoals altijd even de financien door, en blikken we terug en vooruit op diverse activiteiten. Wij kunnen geen reden meer bedenken waarom je er niet bij bent, maar heb je er toch nog eentje nodig?

Let op: meld je even aan bij binnenkomst, dan krijg je twee muntjes voor een lekker drankje voor- of achteraf. Leer je meteen weer nieuwe buren kennen of klets je even bij met die buur die je lang niet gesproken hebt. Gezellig!

Aanmelden is niet nodig, we zien je graag de 22e!

Oude-dozen-dag! 

Zet je oude dozen aan de straat: gebundeld, zonder plastic of piepschuim of andere niet-papier soorten, en in de buurt van de ondergrondse containers, maar niet op de ijzeren platen. 

Tweewekelijks op donderdag!

De volgende ophaaldagen zijn:

– donderdag 15 juni

– donderdag 29 juni