Nieuwsbrief 2022-01

Lieve buren,
Allereerst de beste wensen, maak er wat moois van dit jaar, hopelijk kunnen we snel weer met elkaar leuke dingen doen!

Financieel bulletin

We hebben natuurlijk allemaal bericht gehad van Ennatuurlijk dat de tarieven flink omhoog gaan. Precieze getallen hebben wij ook nog niet, hopelijk kunnen we snel wat toelichten.Wel hebben we goed nieuws om het jaar mee in te gaan: De kosten voor een wasje en een droogje gaan niet omhoog! 

Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:
– dinsdag 18 januari – dinsdag 1 februari

Inbraakmelding! Onlangs is op Anton 6 ingebroken. Ooggetuigen Raf en Emy (hier op de foto) zeggen dat het allemaal heel erg snel gegaan is, er sloop iemand binnen, gooide de plant om, en vertrok weer. Ze zijn een beetje bekomen van de schrik, maar dat heeft veel kattensnoepjes gekost.
Doe dus altijd je deur op slot als je even weggaat, of ‘s nachts. Dan wordt flipperen onmogelijk, en je houdt dus inbrekers buiten.