Nieuwsbrief 2022-02

G-cleaning komt binnenkort weer de ramen wassen. Ze starten op maandag 24 januari. 

Hoewel het er ook niet echt weer voor is, waarschuwen we toch: houd ramen s.v.p. gesloten, zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren.

Open eventueel uw raam om de glazenwasser een kopje koffie aan te bieden, en zorg dat u, indien gewenst, voldoende aangekleed bent wanneer uw gordijnen geopend zijn.


Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

  • dinsdag 1 februari
  • dinsdag 15 februari

Inbraakmelding! Onlangs is op Anton 6 ingebroken. Ooggetuigen Raf en Emy (hier op de foto) zeggen dat het allemaal heel erg snel gegaan is, er sloop iemand binnen, gooide de plant om, en vertrok weer. Ze zijn een beetje bekomen van de schrik, maar dat heeft veel kattensnoepjes gekost.

Update!! Na zware en lange verhoorsessies bleek dat de verklaringen van de twee katten niet overeenkwamen. Ze hebben uiteindelijk toegegeven dat de plant tijdens het spelen is omgestoten. Door Raf, zegt Emy. Maar Raf wijst weer naar Emy… In elk geval geen inbraak. Het spijt ze enorm zulke commotie en onrust te hebben veroorzaakt.
Doe dus altijd je deur op slot als je even weggaat, of ‘s nachts. Dan wordt flipperen onmogelijk, en je houdt dus inbrekers buiten.
Deze boodschap blijft wel serieus en actueel!