Nieuwsbrief 2022-05

Loft-lifehacks deel 2
Allereerst de nieuwsbrief lifehack: je hoeft uiteraard helemaal niets met de informatie in de nieuwsbrief te doen. Tips mag je naast je neerleggen en anders interpreteren. Wil je ons iets laten weten? Cool, daarvoor hebben we dat e-mailadres steeds onderaan staan.

Heb je inbreng voor de nieuwsbrief? Heel graag!! Als je anoniem wil blijven en of geen e-mailadres hebt, is er nog een andere mogelijkheid buiten de nieuwsbrieven bekladden: stop een briefje in brievenbus 62-04. Onze dank zal eeuwigdurend zijn.

Nog een nieuwsbrief lifehack: We plaatsen de nieuwe nieuwsbrief telkens op de website, en daar staat hij ook in platte tekst, zodat je hem makkelijk door een vertaalmachine kunt halen. Ook kun je daar oude nieuwsbrieven teruglezen.

Did you know that everytime we put the news in the elevator, we also upload the plain text on our website? That way, you can easily translate it to every language you want!

Het standaard plankje in de Qbi heeft al veel buren doen opschrikken uit hun nachtrust, omdat de pinnetjes doorbuigen en alles wat erop staat -altijd ‘s nachts natuurlijk- keihard in de wasbak klettert.Dat is verleden tijd! Karlo en Martijn hebben het perfecte vervangende plankje gevonden. Perfect want: geen doorbuigende pinnen, maar vooral is dit plankje te gebruiken precies op de boorgaatjes van je oorspronkelijke plankje. Aangezien je niet in de wanden van de Qbi mag boren echt een uitkomst!

En nee, tuurlijk hoef je dit niet te bestellen! Ben jij helemaal tevreden met je glazen plankje? Duw af en toe de pinnetjes recht en je kunt prima vooruit. Inderdaad. 

Wil jij dit plankje ook? Martijn en Karlo bestelden hem hier:https://www.amazon.nl/dp/B07P5DZ2HN/ref=cm_sw_r_oth_api_glt_i_SX8DJEFK7QCME9MKW3BJ?_encoding=UTF8&psc=1

Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

  • dinsdag 29 maart
  • dinsdag 12 april