Nieuwsbrief 2022-09

Beste buren,
Even een paar dingen op herhaling, omdat het kan!
Huurders: Is er iets aan je loft of in de algemene ruimtes? 
Dit meld je altijd bij Trudo: Onderhoudsservice 040 – 25 04 310 (altijd bereikbaar)
Kopers: is er iets in de algemene ruimtes? Dit meld je altijd bij de VVE: vve@vbtgroep.nl
Meld altijd zaken op de juiste plek!!

Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

– dinsdag 5 jul

i- dinsdag 19 juli

Ingekomen oproep van onze Plug in City buren:
Wat is Plug in City? Plug in City is een collectief van designers, kunstenaars, (radio)makers (een aantal van hen ook buren) die in dat containerdorpje langs de busbaan een atelier/werkruimte hebben.
Tussen die containers in zit een werkplaats, maar ook een ruimte waar evenementen worden georganiseerd. Die evenementen zijn soms een beetje vreemd, vaak rauw, maar nog vaker verrassend. We geven het graag ruimte.En in die ruimte willen we vaker verrassende dingen organiseren, daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om ons evenemententeam te helpen!
We hebben hulp nodig bij: Marketing en Promotie Openen Opbouwen De DJ’s, VJ’s en/of hurende partijen helpen met technische zaken. Soms: Ticket controle Opruimen Sluiten

Maar vooral: BardienstenDie plannen we altijd met 2 personen dus dat is meestal wel gezellig. En we sluiten meestal om 23:00, dus je hoeft niet tot diep in de nacht te blijven.
We bieden voor bardiensten een vrijwilligersvergoeding en een aantal leuke extra’s!

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@pluginpaviljoen.nl