Nieuwsbrief 2022-10

Beste buren,
Onlangs hebben alle huurders een brief ontvangen van Trudo, met daarbij de volmacht die Trudo verleent aan haar huurders om te mogen deelnemen aan de VvE vergaderingen en in die vergaderingen ook te mogen stemmen over bepaalde zaken.
Denk je nu: och verrek, das waar ook? Snor even het formulier op, en stuur dat terug naar Trudo, vergeet het niet te ondertekenen!

De glazenwassers glijden alweer een poosje om Anton, en komen er in Gerard ook weer aan. Zorg dat je je ramen zoveel mogelijk gesloten houdt, zodat ze in een keer door kunnen. Bied ze gerust een kopje koffie, cola light of andere versnapering aan als ze voorbij komen, ze zijn echt aardig! En kijk zelf maar effe of je iets aantrekt als je na het douchen de Qbi uit stapt. 

Oproep van onze schoonmakers:
Houd je een feestje? Tuurlijk, geen probleem! Leuk zelfs! Maar ruim wel je troep op in de algemene ruimtes. Wat je in je loft uitvoert mag je lekker zelf weten natuurlijk. 
Te vaak treffen de schoonmakers een bende op het dak, in de pantry bij het dak, of plakkende liften en gangen.
Met name in Anton is nu Mehdi (onze vaste trouwe topschoonmaker) vakantie heeft, akelig goed te merken wat hij normaal allemaal doet.
Doe niet flauw, en haal even een moppie door de lift als je een feestje gegeven hebt, ook al is de zooi wellicht niet alleen van jouw feestje. Doe je niet alleen de schoonmakers, maar ook je buren een groot plezier mee!

Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

– dinsdag 30 augustus

– dinsdag 13 september