Nieuwsbrief 2022-03

Welkom nieuwe buren!
De eerste kopers hebben de afgelopen weken de sleutels van hun EIGEN loft in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd en welkom in A&G!

Ook als koper ben je van harte welkom om lid te worden van de Facebook groepen. (algemene: Anton en Gerard, maar er zijn er nog meer, zoals een marktplaats, een huisdierengroep, een plantengroep, etc..)

In deze groepen kun je inspiratie opdoen, digitaal kennismaken met je buren, en even neuzen naar handigheidjes. In de volgende nieuwsbrief delen we weer wat ‘oude’ loftlifehacks die ongetwijfeld van pas gaan komen.Bijvoorbeeld: wist je dat je de ondergrondse containers kunt openen met de gele of rode gebouwtag? Die heb je als het goed is toch bij je, dus hoef je je Cure pasje niet mee te nemen. En nee, er is geen ‘de ladder’. 

Oproep aan oude buren: welke loftlifehack moeten we delen met onze nieuwe buren? Oproep aan nieuwe buren: wat wil je weten? Waar loop je tegenaan? We hebben vast al eens ergens een briljante oplossing voor bedacht. Deel het op Facebook of mail ons!

Parkeerders in het Veem opgelet:
– verdieping 4 en 5 zijn nu opgeleverd om te parkeren. Vanaf verdieping 4 kun je bovendien zonder trap de lift bereiken, net zoals op 1. Handig met je handen vol, of een kinderwagen, of een steekwagen vol kratten bier. Kijk maar.
– verdiepingen 1, 2 en 3 worden schoongemaakt, graag niet parkeren cq. je auto even verzetten op onderstaande data:

  • niet parkeren op verdieping 3 op di 15 februari
  • niet parkeren op verdieping 2 op wo 16 februari
  • niet parkeren op verdieping 1 op do 17 februari

Alvast dank voor ieders medewerking, dit levert voor ons allemaal een schone parkeergarage op.
Zet je oude doos aan de straat, niet op de ijzeren platen, maar wel bij de ondergrondse containers, en zonder plastic of ander afval, en enkel en alleen op de volgende dagen:

  • dinsdag 1 maart
  • dinsdag 15 maart